Naše články

24.4.2017

Řekněte NE kvasinkám

Dejte cukru červenou Mezi potraviny, kterým bychom se měli vyhýbat, pokud trpíme přemnožením kvasinek jsou cukr a potraviny obsahující cukry. […]
24.4.2017

Hubneme s psylliem

Jak funguje psyllium? Psyllium spolu s přijatými tekutinami postupně zvětšuje ve střevě svůj objem (asi 40-krát), vzniká viskózní gel, který […]
24.4.2017

Mléko na cestě za zdravými střevy

Mléčná ochrana organismu Vitamin D, vápník a mléčné výrobky a jejich spojitost se snížením rizika rakoviny tlustého střeva. Stále rostoucí […]
24.4.2017

Zázrak zvaný prebiotika

Inulín a metabolický syndrom Prebiotika se zaměřují na dobré bakterie střevní mikroflóry, aby se zlepšil vztah mezi těmito bakteriemi a […]
24.4.2017

Zázračný rybí olej

Ryby a vláknina Studie prokázala, že potravní doplňky, tedy kombinace rybího oleje, rozpustné vlákniny a antioxidantů jsou bezpečnější a mají […]
24.4.2017

S kurkuminem proti rakovině

Koření proti rakovině tlustého střeva V zemích Asie a Dálného východu, obzvláště v Indii a Číně byl zaznamenán nízký výskyt […]
24.4.2017

Kolostrum – mléko jako od mámy

 V boji proti bakteriím Tato přírodní látka poskytuje perfektní kombinaci životně důležitých složek (imunoglobuliny, růstové faktory, vitamíny, minerály a proteiny), […]
24.4.2017

Veganská majonéza

Recept pro zdraví: Lze udělat majonézu chutně, zdravě a bez živočišných produktů, neboli vegansky? Máme recept! 1 díl sójového mléka […]
24.4.2017

Zázračné avokádo

Jedli jste už někdy dezert z avokáda, banánů a kakaa? Avokádo má vysoký obsah vlákniny a je bohaté na Omega […]